2 velké červené papriky
2 velké žluté papriky
1/3 hrníčku pokrájených zelených oliv
1/3 hrníčku pokrájených černých oliv
2 lžíce pokrájené čerstvé bazalky
1 lžíce kaparů
1 lžíce červeného vinného octa
2 stroužky česneku, pokrájeného nadrobno
pepř
32 plátků bagety
Předehřejte si troubu na 220. Papriky dejte na pečící papír a pečte tak dlouho, dokud se na paprikách nezačnou dělat puchýře. Slupka může být místy i černá. Papriky vyjměte z trouby, dejte do hrnce, přiklopte poklicí a nechte je zapařit. Ještě zatepla je oloupejte, zbavte semen i stopky. Papriky pokrájejte a dejte je do mísy. Přidejte zbytek ingrediencí, mísu přikryjte a nechte 2 hodiny odstát, aby se mohly jednotlivé chutě promíchat. Poté opečte plátky bagety, na každou dejte cca lžíci směsi z misky a můžete podávat.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment