1 bageta
2 hrníčky vlašských ořechů, posekaných
3/4 hrníčku sušených jablek
3/4 hrníčku medu
2 lžíce pomerančové kůry
1 lžíce pomerančové šťávy
1 lžička citronové šťávy
1 lžička mletého koriandru
2 lžičky provensálského koření
225 g změklého sýra Philadelphia
sůl
pepř
Do změklého sýru přidejte všechny bylinky a citrusové šťávy a kůru. Promíchejte a přisypte ořechy. Znovu promíchete. Následně přidávejte postupně zbytek ingrediencí a míchejte dokud nebudou ingredience v pomazánce rovnoměrně rozprostřeny. Bagetu nakrájejte na plátky a naneste pomazánku. Chlebíčky dejte na minutku dvě do trouby, aby se pečivo prohřálo. Podávat můžete ozdobené špetkou provensálského koření.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment