4 kukuřice
1 svazek chřestu
2 lžíce másla
Půl hrníčků rozpulených kuliček mozzarelly
10 listů bazalky, pokrájených na proužky
2 lžíce balzamikového octa
1 lžíce olivového oleje
lžička soli
lžička pepře
Kukuřičné klasy potřete máslem a dejte na gril, nezapomeňte je každých pár minut otáčet, aby se grilovaly rovnoměrně. Sejměte z grilu, nechte vychladnout a poté z klasů seškrábejte zrna do mísy. Chřest seřízněte a pokrájejte na větší kousky a vhoďte do vařící vody na 3 až 4 minuty. Chřest vyjměte, polijte studenou vodou aby se přestal vařit a přidejte jej do mísy ke kukuřici. Dále přidejte ostatní ingredience, jemně promíchejte a můžete podávat. Salát je dobrý i studený.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment