Sunday, January 9, 2011

Levandulový sirup s tymiánem

2 hrníčky cukru
1 hrníček vody
8 snítek tymiánu
2 lžičky sušené levandule

V menším hrnci zkombinujte všechny ingredience a za občasného míchání přiveďte k varu nad vyšším plamenem. Poté snižte plamen na střední a povařte cca 5 minut, dokud vám směs trochu nezhoustne. Poté sundejte z plotny a nechte čtvrt hodinky až dvacet minut odstát. Dále je třeba sirup slít a odstranit bylinky. Přendejte do nádoby ve které chcete sirup uchovávat, dobře uzavřete a nechte v lednici, dokud ho nebudete chtít použít. Sirup je hodně výrazný, tak opatrně, až jej budete do něčeho přidávat. Hodí se do koktejlů a domácích likérů na bázi ginu nebo vodky.

1 comment:

  1. As long as any framework together with composing design of an individual's history data may differ dependant on the actual sophiisticatedness of one's researching and/or the character in the task, below are a few problems to think about whilst composing this kind of element of the rewards: https://imgur.com/a/JpPbHix https://imgur.com/a/oGi2sy4 https://imgur.com/a/fEmZ64W https://imgur.com/a/DvRNg61 https://imgur.com/a/frNVZpp https://imgur.com/a/hpuIN3m https://imgur.com/a/PtH47wo

    ReplyDelete