Tuesday, May 25, 2010
Citronovo-bylinkové máslo
půl hrníčku másla
čtvrt hrníčku nakrájené petrželky
1 čajová lžička nakrájené bazalky
1 čajová lžička nakrájeného oregána
1 polévková lžíce najemno nastrouhané citronové kůry.
Instrukce jsou pekelně složité-všechno smíchejte dohromady v misce :) Až budou ingredience řádně smíchané, uložte máslo do libovolné nádoby. Ideální je buď nějaká mistička, nebo když vám zbyde nějaký použitelný plastikový kontejner vhodných rozměru. Přecijen je to máslo, uchovávejte ho tedy v nádobě ze které se bude dobře dostávat ven, nebo nanášet na nůž.Toto máslo se na pečivo nanáší studené. Malá rada nakonec-aby vám máslo vydrželo studené i po vyjmutí z ledničky, dejte na něj trochu ledu, který ho udrží při správné teplotě i když se snídaně protáhne.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment